Ki fog rajtam kívül még holnap szóbelizni?
Figyelt kérdés
Várod? :D2010. jún. 22. 13:33
1/14 anonim 

válasza:

valszeg én
most kezdem a 80 tétel újraolvasását
nagyon örülnék, ha holnap hamar túllennék rajta
2/14 A kérdező kommentje:
Mi hétfőn kezdtük és én a 3.napra maradtam :( Szívesen mentem volna hétfőn... Nah mindegy :) Én is most olvasgatom a tételeimet.
2010. jún. 22. 13:41
3/14 anonim 

válasza:

huh én semmiképpen nem akarok péntekre maradni
az már egy kínzás lenne
4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Így is halálra izgultam meg stresszeltem magam a teremben mikor olvasták fel a neveket :D Aztán most megint kezdődik az igzulás :D Bár ha bemegyek ott úgyis elmúlik :)
2010. jún. 22. 13:55
5/14 anonim 

válasza:

en. es egesz nap tanulok, tnap is ugyanez, es meg nem vegeztem es idegosszeomlas
7/14 anonim 

válasza:

14:05 ! én is hasonlóan vagyok... még mindig maradt tétel, már egyszerűen betűbetegségem van... lehet holnap felelek én is, de lehetséges, hogy csak csütörtökön, az osztály két napot kapott.
8/14 anonim 

válasza:

nekem is jojoznak mar a szemeim:D ismetlesrol ne is beszeljunk.... meg azt is kene
9/14 anonim 

válasza:

én is holnap megyek. ma elkezdtem átnézegetni a tételeket, nyelvtannal kezdtem és azzal abba is hagytam, mert olvastam és szinte olyan érzés volt mintha még nem is láttam volna a tételt...nagyon kivagyok, félek, stresszelek, bár jobb lenne már túl lennék rajta... Remélem sikerül.
A mi osztályunk ma kezdte, idáig mindenkinek sikerült, és remélem így is fog folytatódni.
10/14 anonim 

válasza:

az durva, en nyelvtannal ma mar nem foglalkoztam, viszont torivel igen, meg irodalmat elkezdtem atnezni,es tokjol megvan most bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!