Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki fog rajtam kívül még...

Ki fog rajtam kívül még holnap szóbelizni?

Figyelt kérdés
Várod? :D
2010. jún. 22. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

valszeg én

most kezdem a 80 tétel újraolvasását

nagyon örülnék, ha holnap hamar túllennék rajta

2010. jún. 22. 13:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi hétfőn kezdtük és én a 3.napra maradtam :( Szívesen mentem volna hétfőn... Nah mindegy :) Én is most olvasgatom a tételeimet.
2010. jún. 22. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:

huh én semmiképpen nem akarok péntekre maradni

az már egy kínzás lenne

2010. jún. 22. 13:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Így is halálra izgultam meg stresszeltem magam a teremben mikor olvasták fel a neveket :D Aztán most megint kezdődik az igzulás :D Bár ha bemegyek ott úgyis elmúlik :)
2010. jún. 22. 13:55
 5/14 anonim ***** válasza:
en. es egesz nap tanulok, tnap is ugyanez, es meg nem vegeztem es idegosszeomlas
2010. jún. 22. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
ne sz*arjatok már be:D
2010. jún. 22. 14:44
 7/14 anonim ***** válasza:
14:05 ! én is hasonlóan vagyok... még mindig maradt tétel, már egyszerűen betűbetegségem van... lehet holnap felelek én is, de lehetséges, hogy csak csütörtökön, az osztály két napot kapott.
2010. jún. 22. 15:38
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem is jojoznak mar a szemeim:D ismetlesrol ne is beszeljunk.... meg azt is kene
2010. jún. 22. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:

én is holnap megyek. ma elkezdtem átnézegetni a tételeket, nyelvtannal kezdtem és azzal abba is hagytam, mert olvastam és szinte olyan érzés volt mintha még nem is láttam volna a tételt...nagyon kivagyok, félek, stresszelek, bár jobb lenne már túl lennék rajta... Remélem sikerül.

A mi osztályunk ma kezdte, idáig mindenkinek sikerült, és remélem így is fog folytatódni.

2010. jún. 22. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
az durva, en nyelvtannal ma mar nem foglalkoztam, viszont torivel igen, meg irodalmat elkezdtem atnezni,es tokjol megvan most bennem
2010. jún. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!