Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon hiányzik?

Mit tegyek ha nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés
Most voltam 4.b osztályos és megyek ötödikbe...De Új tanárnéni fog tanítani és a régi nagyon hiányzik..Mit tegyek?
2010. jún. 22. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szijah!

Igaz én most 6.-kos leszek,de ugyan így voltam mint te!Sőt az osztálytársaim is.

Mi úgy oldottuk meg hogy minden héten meg látogattuk őket!

Hidd el jólesett nekik.Vissza emlékeztünk a múltra,Nagyon jó volt.És nem kell félned az úkj tanároktól.Az 9t9dik nekem nagyon szívós volt.Sikerült 3db 3-ast szereznem :(,dehát ez van,ne izgullj :)

2010. jún. 22. 12:51
 2/9 anonim válasza:
63%
Hát, figyu. Először is rossz kategóriában van a kérdés. Másodszor, még tudsz kérdezni a tanárodtól? Mert, ha igen akkor meg tudod tőle kérdezni a telefon számát, e-mail címét. Ilyesmi. 12/F
2010. jún. 22. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha keresd meg, beszélgessetek. Kérdezd meg, hogy van-e email címe, ha igen, időnként írhatnál-e neki? Karácsonykor, Pedagógus Napon készíts neki valamilyen aranyos ajándékot...

De meglátod, hogy a felső tagozaton is találsz majd kedves tanító nénit, bácsit. Ne keseredj el.

4/9 anonim ***** válasza:
9t9dik=ötödik
 5/9 anonim ***** válasza:
Én most megyek 7.-be, és szerintem ne hiányold őket, csak tanárok, rendes tőled hogy ilyen aranyos vagy, de vannak fontosabb emberek is. Nem tudsz mit tennél, ha csak nem tudod a telefonszámát, és akkor felhívhatod :)
2010. jún. 22. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
lol, tesóm msot megy 4 .osztályba, de a gépet nem tudja bekapcsolni XD nemhogy gyk-t függeni
2010. jún. 22. 13:12
 7/9 anonim válasza:

Most voltam 5-dikes. Egy nagyon-nagyon rendes tanárom volt alsóba, most egy idióta vad barom a tanárom :(

Ha hiányzik hívd el kávézni stb.

Az én volt tanárom és anyukám pl. anyira jóban vannnak, hogy sokat átmegy anya kávézni és a tanár is sokat jönn, és orákat telefonálnak!

2010. jún. 22. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..és most ahogy mondtátok eszembe jutot az e-mail címe..Kösike!
2010. jún. 23. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem válaszol a levelemre!it csináljak már hiányzik megint!
2010. jún. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!