Mit tegyek ha nagyon hiányzik?

Szijah!
Igaz én most 6.-kos leszek,de ugyan így voltam mint te!Sőt az osztálytársaim is.
Mi úgy oldottuk meg hogy minden héten meg látogattuk őket!
Hidd el jólesett nekik.Vissza emlékeztünk a múltra,Nagyon jó volt.És nem kell félned az úkj tanároktól.Az 9t9dik nekem nagyon szívós volt.Sikerült 3db 3-ast szereznem :(,dehát ez van,ne izgullj :)

Néha keresd meg, beszélgessetek. Kérdezd meg, hogy van-e email címe, ha igen, időnként írhatnál-e neki? Karácsonykor, Pedagógus Napon készíts neki valamilyen aranyos ajándékot...
De meglátod, hogy a felső tagozaton is találsz majd kedves tanító nénit, bácsit. Ne keseredj el.

Most voltam 5-dikes. Egy nagyon-nagyon rendes tanárom volt alsóba, most egy idióta vad barom a tanárom :(
Ha hiányzik hívd el kávézni stb.
Az én volt tanárom és anyukám pl. anyira jóban vannnak, hogy sokat átmegy anya kávézni és a tanár is sokat jönn, és orákat telefonálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!