Hogyan kaphatok külön szobát a koliban egyetemen?
Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 20:21
11/24 anonim válasza:
Titokban ne tarts, mert bajod lehet belőle, ha kiderül. Simán lehet olyan, hogy be kell mennie valakinek, pl. gondnoknak vagy szerelőnek a szobádba. Nálunk állandóan volt valami, ami tönkrement, egyszer az ablak szorult be, máskor a konnektor sült ki, radiátor ment tönkre, meg mit tudom én. Szerintem nem éri meg kockáztatni.
12/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki jön akkor letakarom valamivel, az állatnak jönni kell csak azt akartam tudni, hogy ez legális-e bagy sem.
2018. szept. 10. 06:20
13/24 anonim válasza:
Hiába takarod le, attól még a szaga ott lesz. Szerintem inkább menj albérletbe, ha muszáj vinned a teknőst és nem engedi a koli. Simán eltanácsolhatnak a koliból, ha eltitkolod és kiderül. Jobb lenne teknőssel együtt az utcára kerülni?
14/24 A kérdező kommentje:
Albérletre nincs pénzem de szerintem ha naponta takarítom lehet nem lesz érezhető. Legalább is nagyon remélem. :C
2018. szept. 10. 17:26
15/24 anonim válasza:
ha középiskolás vagy,simán bejárhat bárki délelőtt , míg suliban vagy.
pl. nálunk a szobák előterét a takarítónők takarították minden nap, a délelőttös felügyelő meg találomra ellenőrizte a szobák rendjét és ha valami nem volt rendben, értesítette a nevelőtanárunkat. valamint gondnok is bármikor bemehet.
16/24 A kérdező kommentje:
Egyetemi koliba vinném, ott is ilyen?
2018. szept. 11. 06:18
17/24 Metionin válasza:
Kolitól függ. Én a DE-n tanultam, 8 évig voltam kolis. Ahol én voltam, konkrétan hetekig ápoltam egy elütött macskát és senkinek nem tűnt fel, nem is izgatott senkit. De vannak kolik, ahová a takarító bejár.
18/24 A kérdező kommentje:
Jogos, majd utánanézek. :D A Corvinusz egyeteméről tud valaki? Mezőgazdasági suli szóval lehet engedékenyebbek.
2018. szept. 11. 17:01
20/24 anonim válasza:
Utolsó hozzászólásod alapján lehet, hogy neked egyáltalán nem kell az egyetemi koli miatt aggódnod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!