Hogyan kaphatok külön szobát a koliban egyetemen?
Kifizeted az egyágyas szoba díját. Nálunk egy szoba 40 ezer, akkor is ennyi ha egyedül vagy akkor is ha ketten, csak akkor ugye osztódik az összeg.
Beszéld meg a szobatársaddal. Nekem pl semmi kifogásom nem lenne az ellen hogy állatot tartasz. Amúgy meg, legalábbis nálunk csak emlőst nem lehet tartani. Volt akinek csótánya volt, volt akinek pókja vagy kígyója.
Nálunk a koliban egyáltalán nem lehetett semmilyen állat, nézz utána a házirendben. Engem zavart is volna, úgyhogy a szobatársaiddal beszéld meg első körben, mit szólnak, lehet ők örülnének neki.
Az egyágyas szobáról annyit, hogy ha nincs ilyen a koliban, nem lehetsz egyedül, esetleg ha a szobatársad kimegy albiba, te pedig tovább fizeted az ő díját is. Ha van 1-2 egyágyas szoba, azt biztosan a HK-s, HK-s haverja, mentor kapja.
Ezeket a saját kolim alapján írtam (BME), lehet hogy nálatok máshogy megy, érdeklődj a gondnoknál, felsőbbéveseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!