Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Személyi edzőnek jó lenni?

Személyi edzőnek jó lenni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok kondizok, sportolok, elég jól fejlődök na meg a genetikám is segít ebben, még sulis vagyok de más szakmán vagyok mint ami lenni szeretnék, személyi edző szeretnék lenni, és gondoltam ha elvégzem a sulit mennék OKJ képzésre, de ha nem lesz érettségim akkor, hogy fogok tudni menni? 😕

2018. szept. 7. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

"ha nem lesz érettségim akkor, hogy fogok tudni menni?"

Szerezd meg az érettségit. A világ legegyszerűbb dologa... Komolyan ... úgy állítják össze őket, hogy az is megszerezze a kettest, aki az utcáról betévedt véletlenűl.

Régen amikor kialakították a középszintű és emelt szintű érettségiket úgy gondolták, hogy azoknak kell az emelt szint, akik tovább akarnak menni az egyetemre, mert a felel meg a régi érettséginek.

A középszint meg jó annak, aki megakar állni a középiskolánál.

Szóval eleve úgy lett megtervezve, hogy ne legyen nehéz teljesíteni. Magyarul a mostani érettségi egy eléggé lebutított verziója a régi érettséginek, hogy minél többen lerakják.

Azaz ha szinte nulla tudással mész oda, akkor is menni fog.

Szóval ne gondolkozz olyanon, hogy mi van ha nem sikerül az érettségi :D

Ennek a generációnak a nagy része nem hogy érettségire megy, hanem egyetemre is. Az idei érettségizők 70%át felvették egyetemre. Persze ezzel nem ajánlom neked az egyetemet, csak az érettségi tényleg nem nagy dolog.

2018. szept. 8. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:
De tudok személyi edző képzésre menni nem? És az jó?
2018. szept. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!