Dékánnak email, levél, vagy kitölthető űrlap?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van a Moduloban ilyen opció, 3500Ft, gondolom, ezt kellene kitöltenem, de most szarakodik a rendszer napok óta és arra gondoltam, mivel elég sürgős, vagy írok emailt, vagy levelet.
Szintén egy kérdés, ami felvetődött: mivel anyagi ügyekkel kapcsolatos (idegen nyelvi hozzájárulási díjjal), ezért a szüleim fejében megfordult, vajon nem lenne-e hitelesebb, ha anya/apa írná meg, elvégre ők a keresőképesek a családban. Szerintem nekem kellene, hisz nagykorú vagyok, meg én tanulok ott, de értem anyáek nézetét is, hogy ugye az ő pénzükről van szó és elsősorban nekik tenne szívességet, ha kapnék halasztást/részletfizetést.
Köszi előre is!
#egyetem #díj #idegen nyelv #kérelem #dékán #hozzájárulás #méltányosság #BGE #idegennyelvi hozzájárulási díj
2018. szept. 5. 21:07
1/2 anonim válasza:
Nálunk Neptunon keresztül lehet leadni méltányosságit, de rengeteg esetben nem fogadják el, ennek mindenképp kérdezz utána. Ez az idegennyelvi hozzájárulási díj tipikusan olyannak hangzik, amire hiába adnád le.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem volt hiába. Elengedték 😇
2018. szept. 29. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!