Miért sértődtek meg a nagybátyámék?
Nem ajánlották fel, hogy visszategezzem őket, pedig már bőven felnőtt vagyok. Írtam nekik húsvéti üdvözletet a következő szöveggel: "Kedves X. bácsi és Y. néni! Áldott húsvéti ünnepeket kívánok Önöknek! Tisztelettel: Z."
A szüleimnek azt mondták a telefonban, hogy inkább ne is küldtem volna nekik üdvözlőlapot, mélységesen megsértődtek a szövegen. Mi rosszat tettem?
Azért sértődtek meg, mert úgy érezték, hogy bácsizással és nénizéssel véneknek minősítetted őket.
A tegezésnek és visszategezésnek ehhez nincs semmi köze.
Talán túl hivatalosnak, hidegnek vélték az önözést és a "tisztelettel"-t.
Ha "csókolom magukat" vagy "szeretettel üdvözlöm magukat" írtál volna, esetleg jobban értékelték volna.
De azért szép dolog, hogy egyáltalán írtál nekik, elég bunkó dolog ilyesmitől felkapni az agyvizet.
Mi emberek rendszerint olyan pontjainkon vagyunk megserthetok,ahol erzekeny pontjaink,netan sebeink vannak.
Egy lelki egeszsegnek orvendo embert nehez megserteni.
Imadkozz lelki gyogyulasukert!
Mivan?
Miféle rokonság az ahol ilyenen valaki megsértődik?
Az lett volna az utolsó kapcsolatom velük.
Az ilyen megsértődések mögött mindig más van.
Ez csak púder.
Kerestek valami indokot, hogy most ti érezzétek magatokat rosszul.
Az ilyen embereket utálom!
Kedves Kérdező!
Másfél év után megoldódott már a probléma? Kiderült, miért sértődtek meg? Még most sem tudok racionális okot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!