Neptunban nem látszik, most államilag támogatott vagyok. Hamarosan nincs több félévem. Elhasznált állami félévek, mikor tettek át, ez látszik a neptunban?
Figyelt kérdés
Államilag támogatott képzésben tanulok felsőoktatásban, talán most, talán jövőre már fizetnem kell, mert nem lesz több félévem. Most szeptemberben még a neptun szerint államilag támogatott vagyok. Akkor ezek szerint idén nem kerültem át költségesre?Vagy még váratlanul áttehetnek?2018. szept. 5. 17:57
1/2 anonim válasza:
a fir rendszerben tudod ellenőrizni,hogy van e még féléved
szükséged lesz az ügyfélkapu belépésre és az oktatási azonosítóra (7-el kezdődik)
ha már nem lesz féléved a tanulmányi osztály látja a firben ha már nincs féléved áttesznek fizetősre ha vállalod, ha nem megszúnik a jogviszonyod (a mostani félév nem biztos, hogy már rögzítve van)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából fura, mert a fir és a neptun nem egyezett, a fir szerint már nincs, a neptunkban tárolt adatok szerint még egy félévem volt. És nem vagyok biztos benne, azért kérdeztem, mert már regeltem a következő félévre, felvettem a tárgyakat, de még mindig államin vagyok. Szóval kíváncsi voltam hogy mikor jelzik, hogy ha fizetnem kell esetleg. Nyilván nem akarok direktben rákérdezni hogy utánanézzenek, ha nem szólnak, akkor én nem fogok serénykedni. Kíváncsi vagyok. Egyetlen félévem van hátra, megszakítani semmiképp nem szeretném már a tanulmányaim, de örülnék ha a neptunban tárolt adatok lettek volna a helyesek. ( ez a menüpont sajnos néhány hete szőrén szálán eltűnt)
2018. szept. 7. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!