Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valaki, aki nem tanult...

Van valaki, aki nem tanult semmit érettségire és átment? Ha van, írja meg, légyszíves!

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 00:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Érettségin mindenki átmegy, tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy valaki ne tudjon átmenni...

A tanár mindig úgy teszi fel a kérdéseket, hogy abba már a válasz is benne van, Vagy is ha van egy kis eszed kiveszed belőle.

Nyelv pl azért nem vészes mert ha látja a tanár h nagyon nem megy akkor direkt olyan kérdéseket tesz fel hogy egyszerű legyen rá válaszolni.

Történelemből ott a forrás (amin szinte minden rajta van)+ atlasz.

Talán a nyelvtan és irodalom kicsit "nehezebb" ha nem tanultál rá semmit mert ott konkrét feladatok vannak és ahhoz hogy meg tudd ezeket oldani kell egy kis tudás! Mondjuk a verselemzés az lehet hogy magától is megy , mert van szöveggyűjtemény. Bár azért az a legjobb ha mindenről van fogalmad.

2010. jún. 22. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a lényeg, hogy valaki átmenjen az érettségin, hanem minél jobb eredményt érjen el!

Nálunk azt mondták a gyengébb tanulóknak, hogy ne jöjjenek el úgy érettségizni, hogy 1 tételbe se néztek bele... Sokan eljöttek úgy, hogy 20 tételből 19-et tudtak oda-vissza, aztán kihúzták azt az egyet... (sajnos) szerencse és sokszor a tanár jóindulata múlik rajta.

Nem lehetetlen kihúzni az összes tárgyból a legkönnyebb tételeket, de szerintem tanulj! :D Ha nem is részletesen mindent, csak emelj ki 1-2 kulcsszót a tételből és majd ott rizsázol... Sok sikert!

2010. jún. 22. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem nem az a lényeg, hogy valaki átmenjen az érettségin, hanem minél jobb eredményt érjen el!"

Sajnos de, én is elismerem, hogy így nem jó a rendszer holott ez szinte rám lett kitalálva, soha nem tanultam semmit csak ami érdekelt és aztis csak itthon önszorgalomból középiskolainál magasabb szinten. Így nekem bőven elég 2 jól sikerült érettségi és duplázással több pontom van mintha a figyelmememt szétosztottam volna 5 tárgyra.

2010. jún. 22. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De érted, mire írtam... Legalábbis én azt vettem észre, hogy régen külön volt az érettségi és a felvételi, arra igazán tanultak, most meg nagyban tojnak bele az érettségizők... Meg aki tanul is lenézik... Nagyon sok osztálytársam csak 2 tárgyat tanult, azt elrontotta és jött a siránkozás és alternatíva keresés... Mindent célszerű tanulni, még ha nem felvételitárgy, akkor is, szerintem... Plusz időben kell elkezdeni, mivel utolsó 1 hétben nem tanul meg mindent az ember és általában nincs szerencséje...
2010. jún. 22. 14:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek, aki válaszolt!

Én is átmentem!:)

2010. jún. 27. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Bővebben?:D Mit húztál és hányas érettségik születtek?:)
2010. jún. 28. 14:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Minden tantárgy kettes lett. De fő, hogy átmentem. :)
2010. jún. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!