nálunk ma 2 emberről tudok aki 0 tanulással ment szóbelizni, egyikkel sem huzatak póttétel.
mondjuk én sem viszem túlzásba...
2010. jún. 22. 00:29
2/17 anonim válasza:
Törire 2 tételt tanultam meg, és kihúztam a 2-ből az egyiket.
2010. jún. 22. 00:37
3/17 anonim válasza:
Pl én
22/f
Emlékszem mennyire izgultam
2010. jún. 22. 00:47
4/17 anonim válasza:
Mázlisták:) Én előrehozott érettségit teszek infóból, és a 20 tételből 1-et nem tudok:S NAgyon remélem h nem azt húzom:S
2010. jún. 22. 00:50
5/17 anonim válasza:
Két idióta osztársam nem tanult egy betűt se, legföljebb annyi volt bennük, amennyi megmaradt az órákról - talán.
Közoktatás szégyene, ott hőzöngtek, hogy bezzeg sikerült nekik, kb. 3-asra minden, százalékot nem tudok.
2010. jún. 22. 02:21
6/17 anonim válasza:
Nekem, mivel duplázás miatt felselgessé vált a töri+magyar szóbelire tanulás így nem is tettem meg, meg lett mind a kettő a töri 76% a magyar csak 48, mivel sikeresen kihuztam nagy lászlót akiról máig sem tudom, hogy ki.
2010. jún. 22. 04:07
7/17 anonim válasza:
Én történelemre készültem egyedül, és pont abból lett 3-as jegyem.. A többi tárgyam viszont szépen felhúzta, az átlagom 4.0 lett.
(igaz, számtechből meg angolból nem volt különösebben nagy kunszt az 5ös)
2010. jún. 22. 05:08
8/17 anonim válasza:
én hétfőn érettségiztem és pénteken néztem meg hogy megvan e az összes tételem.
Hülye voltam. bár hála istennek jól ment a 4 év, így 4,3 lett az érettségi átlagom(7 tárgyból érettségiztem)
2010. jún. 22. 07:02
9/17 anonim válasza:
Anno népművészetből azt az egyet húztam, amit tudtam. Illetve idén, az egyik szigorlatból olyan tételt, amiről még csak nem is hallottam. Ötös lett.
2010. jún. 22. 07:50
10/17 anonim válasza:
Én a szóbelik előtt 2 nappal kezdtem el tanulni, átvettem a 60 tételemet, és maxpontos szóbeliket csináltam, dicsérettel. :D Jó, 4 éven keresztül kitűnő voltam, tehát végigtanultam a gimit, ezért a végén már lazulhattam. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!