Szakdolgozat megvédésére felkészülni?
Elején összefoglalom miért választottam és általánosságban miről szól a dolgozatom! Ezt követően a felépítését vázolom fel hogy bevezetés-elméleti rész- empirikus rész.
Gondolom a kutatásomról kell bővebben beszélnem mit vizsgáltam, mire jutottam.
Az az igazság, hogy a források alapjául szolgáló tankönyveket nem igazán szeretném kivenni a könyvtárból ismét, de már nem igazán emlékszem összességében miről szóltak, hiszen mindegyikből csak azt olvastam el ami fontos volt és amit beépítettem a dolgozatomban - ez a elméleti rész - az empirikus rész pedig teljes mértékben internetes hivatkozás, mivel onnét végeztem tartalom elemzést. - ezek a honlapok viszont már megszűntek, mivel február környékén készültem el vele és adtam le márciusban a szakdogát...most ősszel pedig védek!
A konzulens megdicsérte a dogát..elfogadta..bejegyezték neptunba..már csak a védés van hátra.
A kérdés: lehet elégtelent kapni szakdogára? Ha igen akkor mi történik?
köszi a választ nekünk külön napon lesz a védés és utána kezdődnek az államvizsgák - 4 db -
sem bírálatot, sem kérdéseket nem kaptunk idáig és a védés 1-2 hét múlva kezdődik..kissé félek :-)
Külön napon? Dejó :) az úgy jobb.
Szerintem kérdezz rá a konzulensnél. Én nem bírnám ezt a bizonytalanságot xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!