Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozathoz elkészített...

Szakdolgozathoz elkészített kérdőív kitöltőit hogyan tudnám ésszerű keretek között növelni?

Figyelt kérdés

Természetesen hiteles válaszokat akarok, hogy eredményes legyen a munkám, de elég kevés kitltő van, pedig az eddig kitöltők átlagosan 7 perc alatt csinálták meg. Fb-n már megosztottam, de kevésnek bizonyult. Ha esetleg valaki rendelkezik tapasztalattal a kérdésben, nagyon szívesen fogadnám a választ.

A kérdőív egyébként itt érhető el:

survio.com/survey/d/U5Q8V6R6I4Y2E3I1A

2018. aug. 10. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már a vonaton is kaptam kérdőívet, csokiért ki is töltöttem :) ők Szie étk -ra jártak. Leleményesek.
2018. aug. 10. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Érdekes elképzelés, én is kipróbálom.. Köszi szépen! :D
2018. aug. 10. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kitöltöttem. Mennyi kell még amúgy?:D Vagy hogy állsz eddig?
2018. aug. 10. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) 30 van eddig, és legalább 100-at kell gyűjtsek még a hónapban ahhoz, hogy elfogadják az eredményét.
2018. aug. 10. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Vannak különböző nagy létszámú csoportok, pl: Pesten Hallottam vagy olyan hogy az egyetemeknek és azok karjainak csoportjai, ezek elég nagy létszámúak, esetleg rakd be őket oda :) Én is kitöltöm! +1
2018. aug. 10. 22:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom! És a kitöltést is! :)
2018. aug. 11. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Olyan csoportok is vannak, amik kifejezetten erre szakosodtak, pl. Kérdőív Pont. Sokszor az itteniek azt kérik, hogy cserébe te is töltsd ki a kérdőívüket, az pedig nem nagy ár az elemszám növeléséhez.

Illetve megpróbálhatod még azt, hogy különböző facebook oldalakat kérsz meg, hogy osszák meg a kérdőívedet. Nyilván ezt olyanokkal lehet megtenni, akik számára valamennyire releváns a téma, amiben kutatsz. Most nem kattintottam rá a kérdőívedre, de gondolkozhatsz azon, milyen civil szervezet, alapítvány, állami szervezet, cég vagy hasonlók lehetnének olyanok, akik megosztják a kérdőíved.

2018. aug. 11. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen kutatás szakdoga e de egy pár sorban bemutatkozhattál volna
2018. aug. 11. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Okkal nem írtam a kérdőívben magamról, egyébként sem szokás. Biztos vagyok benne, hogy befolyásolta volna a kérdőív kimenetelét. Nem akarom lelőni a poént, hogy miért, de nem volt véletlen. Az ötleteket pedig köszönöm! :)
2018. aug. 12. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudok jobb tanácsot adni, mint az előző válaszolók, de egyébként kitöltöttem én is, remélem kitöltik elegen. Esetleg nyomtatásban is odaadhatnád embereknek, pl bevinni egy intézménybe, és a válaszokat te bevezetnéd utána elektronikusan.
2018. aug. 13. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!