Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Etrbe nem tette be a tanár a...

Etrbe nem tette be a tanár a jegyet (6napja megirt doga) utolso vizsga hnap reggel8kor zárul mit tegyek?

Figyelt kérdés
ha esetleg sikerült s vizsgám és feljelentkeztem már rá de lezárult mit csináljak? tanárnak tudni kell rola ha a TO-n leszedetem magam?
2010. jún. 21. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha feljelentkeztél a vizsgára, akkor bármilyen jegyet is kaptál korábban, arról lemondasz. Tehát ha az utolsó vizsga nem sikerül, akkor meg is bukhatsz a tárgyból függetlenül attól, hogy az azt megelőző vizsga (amiről lemondtál) sikerült-e.

De miért nem borítottad rá az asztalt a tanárra már napokkal ezelőtt? Még akkor, amíg nem zárták le a vizsgajelentkezést.

2010. jún. 22. 09:08
 2/2 A kérdező kommentje:
mert ö ilyen mindig akkor teszi fel mint utolag kiderült szerdán azaz ma volt a vizsga tegnap zárulrt és tegnap este tette fel h 3as. de elmentem TO-ra irni kellett 1 kérvényt amivel leszedik szoltam a tanárnak mondta h ok
2010. jún. 23. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!