Elsős vagyok az Eltén (btk) és a tárgyfelvétellel van egy kis gondom, hány filozófiatörténetet kell felvenni?
Figyelt kérdés
Ezek vannak:
Filozófiatörténet
Filozófiatörténet(lk)
Filozófiatörténet filmen(lk)
Mindhármat más tartja.
S ha az összeset felveszem azzal van meg a 30 kredit.
Nappalin vagyok.
Na és mi az az "(lk)"?
2018. szept. 2. 18:09
1/5 anonim válasza:
A kódját nézd. egy kódból egyet kell szerezned csak. Ha kérdésed van, fordulj a tanulmányi felelősödhöz.
2/5 A kérdező kommentje:
Mind a háromnak C-1 a kurzus kódja, ezek szerint csak egyet kell válasszak. Köszönöm szépen.
2018. szept. 2. 18:38
3/5 anonim válasza:
Az lk latogatas kotelest jelent.
Csak egyet kell felvenned, innen keresd ki a szakod legfrissebb dokumentumat es a benne levo kodot vedd fel.
Ajanlom fb-n az elte btk felfeteli 2018 csoportot :)
4/5 anonim válasza:
Ugy tudom barmelyik lehet, mondjuk a filmesrol nem tudok semmit.:) lk meg elvileg latogataskoteles, de a legtobb baratom csak 1 eloadason volt bent es megis megvan nekik 😃
5/5 hogy_tudnák válasza:
Lehet hogy te első vagy a btk-n, de én meg első vagyok minden reggel a bkk-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!