Mennyit kell fizetnem ha nem sikerül a 3. tárgyfelvétellel a tárgy és kirúgnak?
Hogy működik ez és az újrafelvételi ugyan oda a suliba ugyan arra a szakra? Mi alapján döntenek hogy felveszenk ujra vagy nem?
előre is köszönöm a válaszokat!
Igen azt tudom hogy van még egy vizsgalehetőség dékánival
De ha az se menne és kirúgnának..
Megnézed, mennyi a tandíj a fizetős verzióban azon a szakon, és felszorzod a féléveid számával, amit ott töltöttél, na annyit kell fizetned.
Az újra felvételizés pedig úgy működik, ahogyan a sima felvételi, tehát az egész eljárást végig kell csinálnod, az eljárási díj, hitelesítés, adatok feltöltése stb., és az alapján vesznek fel újra, hogy eléred-e az aktuális ponthatárt. Ezután a már meglévő tárgyaid egy részét, ha nincs nagy változás a mintatantervben, el tudod fogadtatni és nem kell őket újra csinálni.
Bár én a helyedben nem erőltetnék egy olyan szakot még egyszer, ami ilyen nehezen megy.
én hallottam olyat is h csak a felét kell visszafizetni, vagy le is dolgozhatom, ez igaz?
És meg annyi h ha esetleg más suliba mennék át ami nem egyetem vagy fősuli, akkor is ki kell fizetnem a féléveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!