Hogyan tudnék utazasi irodaban dolgozni turizmus diploma nelkul?
Figyelt kérdés
Imadok utazni, rengeteg helyen jartam mar es ez az egyetlen ami tenyleg boldogga tesz, nezegetni, szervezni, foglalni stb. Kb minden szabadidomben ezzel foglalkozok, es most jottem csak ra sajnos, hogy en ezzel szeretnek foglalkozni. 26 eves vagyok, nem szeretnek mar meg egy egyetemet vegigjarni (1 diplomam van de nincs koze a turizmushoz sajnos...). Van estleg valami tanfolyam/okj ilyesmi, ami ezt kivaltja? Vagy esetleg olyan utazasi iroda, ahol vegzettseg nelkul felvennenek gyakornoknak, es elsajatitanam az ehhez szukseges dolgokat?2018. szept. 2. 17:13
11/14 anonim válasza:
Nem feltétlen kell nyelvről papír, viszont az alap hogy angol felsőfokon menjen plusz 1-2 nyelv mellette.
12/14 A kérdező kommentje:
Angol megy felsofokon, es van angol felsofoku es olasz nyelvvizsgam, szoval ezzel a reszevel nincs gond :)
2018. szept. 3. 22:41
13/14 anonim válasza:
Na akkor hajrá én drukkolok :D
14/14 anonim válasza:
Turizmus-vendéglátás szak van egyetemen ami 3,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!