Minden fősulin, egyetemen vannak kommunikációs órák?
Én Budapesti fiú vagyok jövőre fogok végezni az iskolámban csak kíváncsi lennék rá, hogy mire számítsak.
Köszönöm.

Hogyan zajlanak a kommunikációs órák?
Mindenkinek beszélni kell, vagy a tanár beszél csak?

utolsóval egyet értek! nálunk is ezvan!
egyébként ha az ilyen "beszélgetős" óráktól tartasz, az inkább a gyakokra jellemző :)
pl nekünk a gyakorlati órákon csoportbontások vannak, ilyen 20-30 fős társasággal, na ott néha kell beszélni, olyasmi mint középsuliba egy óra, ahol a tanár felszólíthat, vagy véleményeket vár.
viszont a komm.-os órák nálunk is így voltak, h 300an egy előadóba, beszél a tanár, aztán magoljuk be a könyvét :)))
a közgazdász hallgató voltam:D

áhh nemhiszem, énis izgultam az elején ... de hha összeszokott a társaság, akkor nemfogsz izgulni beszéd közben :) egyébként kiselőadások is szoktak lenni, a jegyért a szorgalmi időszak végén, amikor gyakon kell kiállni, és beszélni. Nekünk ilyen most II. félévbe volt, de hha nem állsz készen rá, akkor a "beszélős" tantárgyat felveheted később is, de a lényeg h az egyetem/fősuli alatt mindenképp teljesíteni kell. Nem elrettentésképpen mondtam, de ne aggódj, nem lesz semmi gáz! :) bár igaz ez közgázon van, nem tudom te mire jelentkeztél, lehet neked ilyen nem is lesz (:
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!