Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minden fősulin, egyetemen...

Minden fősulin, egyetemen vannak kommunikációs órák?

Figyelt kérdés

Én Budapesti fiú vagyok jövőre fogok végezni az iskolámban csak kíváncsi lennék rá, hogy mire számítsak.

Köszönöm.

2010. jún. 21. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Vannak, hogy a fene egye meg. Én személy szerint teljesen feleslegesnek érzem.
2010. jún. 22. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálunk nem voltak. De lehet, hogy az új rendszerben már vannak.
2010. jún. 22. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
közgazdásznak tanulok, csomó etika, üzleti kommunikációs óránk van, meg tanulás és kutatásmódszertan, és hasonlók... felesleges tölteléktantárgyak, és egyetlen egy volt amin megúsztunk egy beadandó projektmunkával
2010. jún. 22. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Hogyan zajlanak a kommunikációs órák?

Mindenkinek beszélni kell, vagy a tanár beszél csak?

2010. jún. 22. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Biológusnak tanulok ELTE-n, nálunk nincs.
2010. jún. 22. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár beszélgetős lenne! Nálunk úgy volt, hogy beültél egy másfél órás előadásra 300 emberrel és hallgattad a sztorijait. Mert tanítani nem tanított semmit. Persze volt egy 600 oldalas könyv, amit elolvashattál, de se füle se farka nem volt az egész könyvnek. Gyakorlatilag érdemben nem tanultunk semmit, viszont volt egy őrült szívatós vizsga belőle, ahol a bazi vastag könyvből a leglényegtelenebb dolgokra kérdeztek rá. Első voltam.
2010. jún. 22. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:

utolsóval egyet értek! nálunk is ezvan!

egyébként ha az ilyen "beszélgetős" óráktól tartasz, az inkább a gyakokra jellemző :)

pl nekünk a gyakorlati órákon csoportbontások vannak, ilyen 20-30 fős társasággal, na ott néha kell beszélni, olyasmi mint középsuliba egy óra, ahol a tanár felszólíthat, vagy véleményeket vár.

viszont a komm.-os órák nálunk is így voltak, h 300an egy előadóba, beszél a tanár, aztán magoljuk be a könyvét :)))

a közgazdász hallgató voltam:D

2010. jún. 22. 20:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem igazán szeretek beszélni, főleg ha idegenek előtt vagyok mindig zavarban vagyok.
2010. jún. 23. 06:20
 9/10 anonim ***** válasza:

áhh nemhiszem, énis izgultam az elején ... de hha összeszokott a társaság, akkor nemfogsz izgulni beszéd közben :) egyébként kiselőadások is szoktak lenni, a jegyért a szorgalmi időszak végén, amikor gyakon kell kiállni, és beszélni. Nekünk ilyen most II. félévbe volt, de hha nem állsz készen rá, akkor a "beszélős" tantárgyat felveheted később is, de a lényeg h az egyetem/fősuli alatt mindenképp teljesíteni kell. Nem elrettentésképpen mondtam, de ne aggódj, nem lesz semmi gáz! :) bár igaz ez közgázon van, nem tudom te mire jelentkeztél, lehet neked ilyen nem is lesz (:

utolsó voltam

2010. jún. 23. 11:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem el, talán Apor Vilmos Katolikus főiskola, de nem biztos hogy azt fogom választani.
2010. jún. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!