Budapesti Kommunikációs és Üzleti főiskola, meg még több egyetemen/főiskolán, miért ennyire eltérőek a ANA és ANK közötti ponthatárok?
Üdv!
Szemetszúrt nekem, hogy most nézegettem a fent említett iskolát.. és nézegettem a ponthatárokat, 2008-ban, és 2009-ben. ( [link] ), és láttam hogy a pl 2009-es felvételire a ponthatárok:
ANA (alapképzés-nappali-államilag finanszírozott): 435
ANK: (alapképzés-nappali-költségtérítéses) 166
Szerintem ez egy kicsit nagyon eltérő.. most vagy én értem vagy értelmeztem félre.. vagy télleg ennyire úgymond a "pénz beszél" vagy ez miért van így? Köszönöm a válaszokat..
Attól nem gonosz, mert nem vesz fel minden tehetségtelen kezdőt filmszakra. Igazuk van, hova kéne pl évente 30 operatőr?
Amúgy azért ilyen nagy a különbség, mert a költségtérítésest általában a gyengébb tanulók jelölik.
nem arrol beszelek hogy tehetsegtelenek vagyenek fel. akik eljutottak eddig, azok azert, mert tudnak vmit.. kepzeld el.
en azt mondom hogy a max 30 emberbol nagyon keveset vesznek fel allamira. azert mert az allam nem ad tobbre keretet. ami szomoru
Az állam minden évben megnézi, hogy valamely diplomából hány embernek lesz valószínüleg állása. És annyit támogat. Nagyon helyesen. Teljesen felesleges évi 30 rendezőt támogatni, ha csak 1-nek lesz állása.
Aki fizet az meg azt tanul amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!