A 2008-2009-2010-es érettségik voltak-e a nehezebbek?
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ:)
Én is úgy érzem,hogy az idei érettségi kicsit nehéz volt.
Mondjuk magyarból nekem az idővel volt gondom,ha csak egy negyed órával többet adtak volna szerintem jobb eredményt is elérhettem volna,mivel sajnos az írásbelim csak 77 pont volt.
Törinél viszont szerintem az előző évekhez képest kevesebb volt a forrás(nem az esszénél,hanem a feladatokná)vagy csak én keveseltem?
Nekem a matek minden évben nehéz volt,mert matekból buta vagyok.Viszont sikerült 46 pontot összehoznom belőle,de ehhez egész évben minden héten egyszer elmentem különtanárhoz.
És nekem még a biosz tűnt nehezebbnek az előző évekhez képest.
A németre aztmondta a tanárnőm,hogy az előző évekhez képest sokkal könnyebb volt.A leveles része tényleg hálás volt én úgyérzem,mindössze 7 pontot veszítettem.De azt tudni kell h 4 évig kettes voltam belőle.
viszont sajnos a szóbeliket elrontottam,a töri is és a magyar is csak 80%os lett.
2010 es. Egyértelmű, és mindenki így látja....
Matek országos szinten 30-40% lett az átlag, nem hiszem h egy ország hülye matekból, elvileg lenne esélyem bekerülni, de anyu most ragaszkodik h ne menjek Pestre nem tom mit csináljak el vok keseredve.
Ez az év kib*szás volt és nagyon szemét dolognak tartom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!