Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME mérnökinfó hasznos dokumen...

BME mérnökinfó hasznos dokumentumok?

Figyelt kérdés
Most leszek elsőéves, szándékaim nagyon is komolyak a tanulással kapcsolatban itt, azért szeretném kérdezni a felsobbeves/végzett hallgatókat, hogy van esetleg akármilyen könyv/weboldal akármi amit el tudnék kezdeni lapozgatni és segíteni fog első vizsgáimban? Elsősorban matematikara gondolok. Néztem párat neten, de nem tudom ránézésre hogy melyik milyen hasznos, ezért remelem hogy nektek van valami bevált cucc ami sokat segített. Előre koszi.

2018. aug. 28. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Erőst ajánlott ezt olvasgatni : [link]

Az analízisnél ajánlott Thomas féle kalkulus szerintem gyakorolni nagyon jó.

2018. aug. 28. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Kzárólag vik.wiki használatával el lehet végezni az alapképzést 4-5 jegyekkel.
2018. aug. 28. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is idén kezdem a bmen a mérnökinformatikát és elég rosszul állok mindenből a programozás kivételével :D

Elmentem a Kecsap matek felkészítőre, annyira nem ért sokat meg most magamtól tanulom a dolgokat a régi Mozaikos matek könyveimből a 0. ZH előtt.

Nekem ezt a két könyvet mondták hasznosnak az analízishez.:

[link]

[link]

A fizikából meg már felvettem a bevezető tantárgyat és egy magántanárral is beszéltem már.

2018. aug. 29. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :) Utolsó válaszoló, én inkább matekot meg fizikát érzem hogy menni fog ha visszarázódok az egészbe, viszont programozni meg nem programoztam :D Esetleg mateking-re nézz fel, fel évre 2000 forint és van BME matek külön, nekem rengeteget segített érettségi előtt.
2018. aug. 31. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!