Lehetséges e ELTE programtervezőiről átjelentkezni BME mérnökinfóra?
Az újrafelvételizés nem opcionális, ezért légyszi azt ne írjátok. 21 évesen nem szeretnék még +1 évet kihagyni.
Tudom, hogy KTH-nál kellene érdeklődnöm ez ügyben, de érdekel, hogy lehetséges-e egyáltalán, mielőtt utánakérdezek.
Köszi a választ^^
Eseteleg arra tudnál még válaszolni, hogy hány félév után lehet ezt megtenni? És még azt esetleg nem tudod, hogy hanyas átlagot kell produkálni hozzá kb. ?
Értem. Én úgy tudom, hogy az egyetem karain belül is nézik az átlagot átjelentkezésnél. De lehet ez más. Köszi még egyszer a választ, legalább vmennyire megnyugtatott, hogy lehetséges. Mindenképp a tanulmányi hivatalnál fogok érdeklődni.
Egyébként erre láttál is már konkrét példát, hogy tényleg átvesznek progterveseket VIK-re vagy csak feltételezgetés? :D
Utolsó válaszolónak:
Jártam már BME-re, tudom, hogy mi a szitu ott. -.- Lehet tényleg az újrafelvételi marad, ha nagyon nem jön majd be az ELTE.
Ha tudod, hogy a BME nagyobb szívás, akkor minek akarsz átmenni? Ennyire ne legyél mazochista. :D
Egyébként szerintem is pár félév után tudnál átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!