Jövöre érettségizeg, és foggalmam nincs, h utánna milyen szakmát végezzek el, vmi tanács, tipp?
Figyelt kérdés
mindenképpen külfölfön szeretnék élni amerikában vagy németországban. szóval olyan munkákat mondjatok amivel kint megtudok élni.
18\L
2010. jún. 21. 11:43
2/7 A kérdező kommentje:
egy szakmát. mert csak érettségim lesz.
2010. jún. 21. 12:04
3/7 anonim válasza:
énis kíváncsi lennék hogy miylen szakmával lehetne elhelyezkedni elsősorban itt az országban ami jól fizet is...mikor a cnc volt a menő, megcsináltam és mire végeztem semmi nincs...
4/7 A kérdező kommentje:
érdekelne h egy masszőr h keres.
2010. jún. 21. 12:10
5/7 anonim válasza:
hát érettségivel pont mehetnél fősulira/egyetemre is h.diplomát szerezz.csak szólok:D
6/7 A kérdező kommentje:
jó. mindegy tudom. de egyébként nem ez volt a kérdés. :D
2010. jún. 21. 17:38
7/7 anonim válasza:
Egyetemre, fősulira nem menj, diplomásként nem tudsz olyan könnyen elhelyezkedni külföldön, mint ha szakmád lenne. Vendéglátás? Sok a munka, de jól lehet vele keresni. Mixer? Szakács? Pincér?
A gyógymasszőr sem rossz gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!