Meglehet tanulni 2 nap van alatt 40 tételt amik 2 oldalasak?
Figyelt kérdés
Szerintetek ?2010. jún. 21. 09:51
1/10 A kérdező kommentje:
Földrajz szóbeliről van szó !
2010. jún. 21. 09:52
2/10 anonim válasza:
Szerintem áll neki, és csináld! Nekem is vannak még hátra tételeim, de nem itt kérdezgetem, hogy meg lehet-e tanulni, hanem leülök, és tanulom. És azok nem 2 oldalak, hanem legalább 4-5...Nem unjátok még az ilyen kérdéseket?
4/10 anonim válasza:
Szerintem már most elmehetsz szakmát adó OKJ-s tanfolyamot keresni, hegesztő, vízvezeték szerelő, bádogos...
5/10 anonim válasza:
Naaah, utolsó, látom elhitted, hogy az első okj ingyenes. Csak már kicsit uncsi vagy.
6/10 anonim válasza:
Ha egyetemre kerülsz mi lesz veled vizsgaidőszakban amikor összejönnek a vizsgaidőpontok, mert nem tudod őket szétszórni? Akkor 150-200 oldalra lesz egy délutánod, hogy megtanuld!
7/10 anonim válasza:
ighen, mert ha ma elolvasod egyszer, a nehezebb dolgokat bemagolod, aztán holnap is többször elolvasod őket és szépen bemásznak a rövidtávúdba így eszedbe fog jutni még ott de ésőbb hamar elfelejted. Én is így érettségiztem töriből
8/10 anonim válasza:
én egy éjszaka alatt bevágtam az éves automatika anyagot középsuliba...csak az múlott rajta hogy mehetek-e vizsgázni...és sikerült...semmi se lehetetlen
9/10 anonim válasza:
simán.:D
én úgy csináltam,hogy elolvastam 3X egymás után,majd kijelöltem a fontos részeket,és utána azzal foglalkoztam,majd mikor ismételtem,először elolvastam az egészet utána meg a kiemelt részeket.kb. 1 tételre szántam negyed-fél órát és mindenből maxra szóbeliztem.
10/10 A kérdező kommentje:
sikerült megtanulnom :D
de azért nem volt annyira könnyű :S
5-re érettségiztem :D
2010. jún. 24. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!