Tudtok működő, nem közismert vagy mindenhol hallható puskázási módszereket? (A "ne puskázz hanem tanulj" válasz nem érdekel. Lehetőleg észrevehetetlen legyen amire senki se gondolna.
Figyelt kérdés
Ne a gyakran ismételteket!2018. aug. 15. 17:40
1/4 anonim válasza:
Kellene tudni, hogy milyen tantárgyról van szó, milyen típusú a teszt, milyenek az írás körülményei, szóval ennyiből nem lehet megmondani, hogy neked mi lenne a megfelelő.
2/4 anonim válasza:
Van olyan modszer, hogy egy flakon innivalo cimkejet irod at puskanak.
Veszel egy flakont, keszitesz a gepeden egy hozza nagyon hasonlo, es meretu cimket, az osszetevoi meg a leiras helyere meg beirod a puskat, szinesben kinyomtatod, raragasztod a flakonra es kesz.
Masik, hogy vizsga kozben mosdoba kikereckedsz, ott meg mar elore elrejtettel jegyzeteket jo helyen, elolvasod a kritikus valaszokat, es visszamesz folytatni a vizsgat.
3/4 anonim válasza:
Elozo vagyok. A fentebbi dolgokat nem is igazan tekintem puskanak, mivel kozepiskolaskent fizika tagozaton, meg egyeteme Fizika szakon is megengedett volt vizsgakon konyvek hasznalata. A lenyeg ami szamitott, hogy meg kell oldani a feladatot, meg jol kell tudni informaciot keresni meg ertelmezni.
4/4 anonim válasza:
Ragtapasz alá rejthetsz puskát, vagy a cipődbe. Felemeld a lábad, így keresztbe, és akkor ott bwgnézed. Vagy a bokádra írod. Én egyszer még a tolltartómba relytettem. És miközben ,,radírt kerestem'' gyorsan megnéztem. Vagy radírra írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!