Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fogad el senki csak...

Miért nem fogad el senki csak mert máshogy öltözök?

Figyelt kérdés

Egy idelye,már csak a fekete ruhákat veszem fel..meg nem szeretem a nyitott cipőket..a személységemmel semmi baj elvileg..de folyton piszkálnak mindenhol. Pedig én így érzem jól magam és kész. Szeretem a bő ruhákat,piercingeket..efféléket. Csak az bánt hogy folyton kiabálnak velem mert h mások szerint nem vagyok normállis,meg olyan vagyok mint egy hülye

.meg kivágnak mert így nézek ki..othon folyton ez meg hogy legyek már normállis, meg hogy teljesen hülye vagyok..meg el vagyok cseszve..holott csak máshogy öltözök.

2018. ápr. 22. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és milyen nemű?

Engem se nagyon értenek meg,de nem igazán érdekel,nem másnak akarok megfelelni.

Ha gondolod privátban mesélhetsz még. Én szeretem a különleges embereket,a tömeg untat.

2018. ápr. 22. 18:00
 2/2 Timofiev ***** válasza:

Mivel nem ismerlek tegyük fel hogy tényleg csak az öltözködéseddel van problémájuk.

Az hogy mi normális és mi nem az változó lehet közösségenként. Tegyük fel például, hogy bemész egy "I love niggaz" feliratú pólóban egy Ku-Klux-Klán gyűlésre. Csodálkoznál, ha nem szeretnének?

Annyi ilyet lehetne mondani még, de minek? Szimplán más vagy és a legtöbb ember, főleg a primitívebbek képtelenek elviselni hogy valaki más. Keress olyan társaságot, ahol elfogadnak amilyen vagy, vagy alkalmazkodsz a környezetedhez.

2018. ápr. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!