Mit vigyek magammal kollégiumba?
Azé figyeljetek oda magatokra, Fogkefe, fogkrém ki ne maradjon. Fogkefét érdemes nem nyílt helyen hagyni mikor senki nincs ott mer Csúnya dolgokat tudnak páran trollkodni vele (: én kitöröltem a seggemet egy gyerek fogkeféjével mer beszólt s menő akart lenni (((:
ja és mindent zárj el ami el tud fogyni, teszem azt :(parfüm, tusfürdő, borotvahab, DEZODORT FŐLEG, MIndenféle kaja stb) lopják ha elfogy.
Sima papucs, amiben a szobában és a folyóson járkálhatsz. Cipők.
Köntöst is vihetsz fürdéshez, bár nem tudom a fiúk mennyire használják, én lány vagyok és nekem jól jött, hogy nem egy szál törcsiben kellett végig mennem a folyóson a fürdőig.
Wc papír, bögre, pohár, kávé (ha kávézol), takarót az ágyra ( amivel napközbe le tudod takarni). Nekem tusoláshoz volt fürdőszivacsom, ha gondolod vigyél azt is. Szappan kézmosáshoz vagy reggeli arcmosáshoz.
Lakat! a szobádban a szekrényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!