Ebben az esetben elég felvennem az új képzési terv szerinti tárgyat?
Figyelt kérdés
Van egy két féléves tárgy az egyetemen, mondjuk X1 és X2. A tanrend szerint az első és második szemeszterben kell felvenni, viszont nem épül rá semmi, tehát nem kötelező akkor felvenni... Viszont most változott a karunk képzési terv és a tárgy már egy féléves, simán csak "X". Nekem nincs meg sem az x1, sem pedig az x2.
Ebben az esetben nekem elég szeptemberben felvenni simán az "X" tárgyat, ami az új képzési terv szerint van?
2018. aug. 2. 21:16
1/2 anonim válasza:
Nálunk ez esetben az történik, hogy felvesszük X tárgyat de a régi követelmény szerint kell vizsgázni. Anno Római jog 140 tétel volt...ezt csökkentették 70-re és két részre bontották akiknek még adóssága volt Róma hiába vették fel a "70 tételest" nekik ugyanúgy vizsgán 140 tétel volt, mert rájuk a beiratkozáskori mintaterv vonatkozott. Nem tudom nálatok hogy működik...kérdezz rá TO-n.
2/2 anonim válasza:
Általában szokott lenni direkt ilyen kurzus a görgetőknek/csúszóknak az eredeti tanterv szerint. Tárgyfelelősnél érdeklődd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!