Művészeti egyetemre készülőként sok lenne három faktot felvennem?
Figyelt kérdés
Német, angol és rajzra gondoltam. Egyik nyelvből emelteznék is, mert mire érettségizem, nekem már kötelező lesz egy emelt:/
Mellette rajzsuliba továbbra is fogok járni, gondolom heti többször is. Sok ez így? Vagy nem, mert nem a legdurvabb faktok?
2018. máj. 19. 13:30
1/7 anonim válasza:
Én magyar, töri, matek faktra mentem (magyart és törit csak együtt lehetett felvenni), nyelvtagozaton meg amúgy is heti 10 óra angol és német volt:) És NEM haltam bele:)
2/7 anonim válasza:
Nem lenne sok, csak felesleges. Művészeti képzés esetén nem veszik figyelembe az érettségi eredményeket.
3/7 anonim válasza:
Magyar, olasz, angol és biosz faktos vagyok... hát, elég relatív, hogy kinek mi a sok... párszor kell éjszakázni egy héten, hogy szinten tudjak maradni, de szeretem csinálni és ez inspirál... a nyelvek hasznosak, jó kiinduló pont lehet ha a művészeti még se jönne össze, szóval szerintem vállald be, ártani nem fog (amúgy nálunk alapból kötelező legalább 3at felvenni és ki lehet bírni)
4/7 anonim válasza:
Én vállalnám. A rajz ugye kell neked, a nyelveknek meg mindig hasznát fogod venni. A gimiben kell a lehető legjobb nyelvtudást megszerezni, később már sokkal kevesebb időd lesz rá + most még ingyen van.
5/7 anonim válasza:
Én matekra, angolra és művtörire jártam, mellette két művészeti külön képzésre, többször egy héten. Teljesen viselhető volt. Főleg ahhoz képest ami most egyetemen van:D Ha már ezt se bírod, azt se fogod bírni. Nem árt trenírozni. Ha meg 12.ben a felvételire több energiát akarsz fordítani az egyik nyelvet leadod. De 11.ben simán menni fog.
6/7 anonim válasza:
És igen jól írja a negyedik, használd ki amíg a gimiben van időd és ingyen tanulsz nyelvet, az mindig hasznos úgy általánosságban az életben, de művészeti egyetemen is jó pont.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindháromra jelentkeztem:) 5-ös, melyik egyetemre jársz?
2018. máj. 22. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!