Miért kell feltölteni a középiskolai bizonyítvány egyetemre való jelentkezéshez?
????
A pontjaidat valakinek ki kell majd számolnia. Mit gondolsz, hogy csinálják? Beírod, hogy milyen jegyet kaptál, ők meg elhiszik? Az egyetem nyilvánvalóan nem kezd vele semmit.
#2 Olvasd el az első válaszom.
#3 Oké, ebben igazad van, nem voltam elég konkrét. Szóval a felvi.hu-ra is fel kell töltenem (amit értek) és az egyetemnek is el kell majd külön küldeni. Utóbbinak miért kell? Csak ez a kérdés.
Igazad van, nem voltam elég konkrét, bocsánat hogy félreérthető a kérdés.
De a francért kell azonnal felhúzni magad. Lehet, hogy én vagyok a fogyatékos hülyegyerek, aki nem tud értelmesen beszélni, de ahogy látom itt GYIK-en a válaszolók 50%-a rosszindulatú vagy lenézi a kérdezőt, amint valami nem érthető számára (nem biztos, hogy az ő hibája, én nem mondtam hogy te vagy a hülye).
Miért van az, hogy ha egy angol nyelvű, GYIK-hez hasonló fórumon felteszek egy kérdést és valami nem világos a válaszolónak, rendesen rákérdez hogy ezt hogy értem? Ha nem érted érted a kérdést, akár a kérdező vagy te miattad, akkor miért válaszolsz egyáltalán?
No offense egyébként. Csak elegem van ebből. Egyébként köszi a válaszod, mint mondtam már értem a dolgot.
"Lehet, hogy én vagyok a fogyatékos hülyegyerek, aki nem tud értelmesen beszélni"
Maradjunk ennyiben. ;-) Az angolszászok az ilyesmihez jobban hozzá vannak szokva, míg itt magasabb a színvonal. :D
"Miért van az, hogy ha egy angol nyelvű, GYIK-hez hasonló fórumon felteszek egy kérdést és valami nem világos a válaszolónak, rendesen rákérdez hogy ezt hogy értem? ... No offense egyébként."
Miért van az, hogy ha egy angol nyelvű, GYIK-hez hasonló fórumon felteszek egy kérdést, mindenki kibírja, hogy ugyanazon a nyelven válaszoljon, amelyiken a kérdést feltettem, itt meg aki egy kicsit is tud angolul, mindjárt angol szavakkal akar villogni akkor is, ha (vagyis gyakorlatilag mindig, pedig) a kérdés magyarul volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!