Pótfelvételiző egyetemistának kell dokumentumot feltölteni az előző szakról?
Néhány évig egyetemista voltam a Debreceni Egyetem egyik karán. Jogviszonyom jelenleg is fennáll, de sikertelen vizsgák és csúszás miatt szeretnék a pótfelvételi eljárás során egy másik szakra jelentkezni és a mostani szakról ezután kiiratkozni.
A Felvi.hu-n van egy tájékoztató a feltöltendő dokumentumokról. Engem az érdekelne, hogy a ,,felsőfokú tanulmányi eredmények, felsőoktatási szakképzés igazolása" rész vonatkozik-e rám? Azaz nekem a pótfelvételi eljárás során kell bármilyen dokumentumot feltöltenem, aminek köze van a szakhoz, amire eddig jártam? Diplomát nem szereztem, de kell feltöltenem a felvire bármilyen iratot pl. leckekönyvet vagy vizsgaeredményt, vagy jogviszonyigazolást stb.?
A felvinek írtam e-mailt, de nem válaszolnak.
Pótfelvételizőknek ugyanazokat a dokumentumokat kell feltölteni, mint az általános eljárásban jelentkezőknek.
Lényegében SEMMIT nem kötelező feltölteni, ha az elmúlt években érettségiztél, ugyanis a felvételi egyetlen követelménye az érettségi bizonyítvány, annak az adatait meg le tudják kérni. Minden más legfeljebb többletpont, vagy számodra kedvezőbb pontszámítás miatt lehet érdekes.
Szerintem nem kell, arrol kell egyedul nyilatkoznod, hogy melyik fosulira jartal, ha nem vegezted el, bizonyitvany datum nelkul.
Ez az okj-s stb kepzesekre vonatkozik, amik szakmaba vagnak és pluszpontot ernek a felvetelinel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!