Pótfelvételi egyetemistaként. Kell új felvi regisztráció?
Néhány évig egyetemista voltam a Debreceni Egyetem egyik karán. Jogviszonyom jelenleg is fennáll, de sikertelen vizsgák és csúszás miatt szeretnék a pótfelvételi eljárás során egy másik szakra jelentkezni és a mostani szakról ezután kiiratkozni. A felvi.hu-n hozhatok-e létre új regisztrációt új felhasználónévvel? Több éve regisztráltam már az első egyetemi felvételi során, nem emlékszem a belépési adatokra.
A másik kérdésem: A Felvi.hu-n van egy tájékoztató a feltöltendő dokumentumokról. Engem az érdekelne, hogy a ,,felsőfokú tanulmányi eredmények, felsőoktatási szakképzés igazolása" rész vonatkozik-e rám? Azaz nekem a pótfelvételi eljárás során kell bármilyen dokumentumot feltöltenem, aminek köze van a szakhoz, amire eddig jártam? Diplomát nem szereztem, de kell feltöltenem a felvire bármilyen iratot pl. leckekönyvet vagy vizsgaeredményt, vagy jogviszonyigazolást stb.?
A felvinek írtam e-mailt, de nem válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!