HÁNY történelem érettségi tétel van?
Figyelt kérdés
pontosan hány érettségi tétel van történelemből,irodalomból, németből és kémiából? Valaki segítsen abban is h ezeket hol találom meg...nem kell kidolgozott tétel csak h milyen tételek vannak...Kerestem több helyen is de valahol 100is van van ahol csak 30... Aki mostanában érettségizett biztos tudja pontosan! :) köszönöm előre is2010. jún. 19. 17:07
1/7 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Általában az iskola tanári kara állítja össze minden tárgyból, a szóbeli tételek nincsenek előre megszabva. Valamilyen előírás gondolom van, hogy milyen témaköröket kell nagyjából átfogni, de azon belül úgy és azt kérdeznek iskolánként eltérően, amit és ahogy akarnak. A variációk száma "végtelen".
3/7 anonim válasza:
Ez sulifüggő, meg attól függ, hogy milyen szintű.
Nekem középszintű mind, és az összes 20 tételből áll, kivéve a történelem, mert az 21.
4/7 anonim válasza:
Nekem a töri és az irodalom 20, nyelvtan 21 a választott tárgyam pedig 40.
5/7 anonim válasza:
szerintem is eltérő,nekem:
töri - 20 vagy 21
irodalom - 20
nyelvtan - kb 17
angol - 9
szakmai - 45-50
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) Hát akkor én ezt tényleg nem értem mert nekünk csak kis érettségire 20 tétel volt irodalomból amiből jövőre lesz vagy 30...:S és németből meg azt mondták h 40-et kell tudni...:S
2010. jún. 20. 14:15
7/7 anonim válasza:
utolsó vagyok,angolból csak azért 9 mert csak 5-en voltunk rá.Tegnap letudtam az érettségit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!