Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Corvinus Közgáz KTK gólyatábor?

Corvinus Közgáz KTK gólyatábor?

Figyelt kérdés

Az érdekelne leginkább, hogy mennyire ivós/ivós-feladatos a tábor.

Én nem iszom (se nem bulizom), viszont érdekel a gólyatábor, jó lenne ott megismerkedni emberekkel (nem vagyok antiszoc). Azonban ha sok ilyen feladat lenne, azaz kivonnám magam azok alól, az sem lenne jó.

Mik a tapasztalatok? Szerintetek érdemes lenne így elmennem?

A buli része mennyi? Egy kicsit sem vagyok bulizós típus, inkább beszélgetős-kávézós.

(Egy plusz kérdés, amire nem jöttem rá: A GTK-sok és KTK-sok egy gólyatáborba mennek?)

2018. júl. 25. 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen “össze-vissza” van az egész, a szakok is csoportokra vannak bontva nemcsak a karok, illetve több helyszínen (általában 3) zajlik az egész ami majd aznap derül ki, hogy hova és melyik csapatba vagy beosztva. Én annó nem voltam, mert hasonló beállítottságú vagyok mint te, néha bánom mert nyilván sokkal egyszerűbb csoportban lenni az egyetem alatt, néha meg nem, mert aki nem bulizik annak nem nagy élmény a négy estén át tartó buli, hiába vannak napközben csapatépítők, de ez persze egyéni vélemény, mindenki tudja magáról, hogy mihez hogy viszonyul. Sok sikert! :)
2018. júl. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!