A BME Mérnökinformatika mért lett 395?
Figyelt kérdés
Mért változott idén ilyen drasztikusan a ponthatár. Az eddigi években vagy ugyan annyi maradt vagy 5 pontal nőtt évről évre, de most 20 pontal lett több.
Mi ennek az oka?
Amúgy bejutottam, de épp hogy sikerült.
2018. júl. 25. 20:51
11/13 anonim válasza:
A felvettek létszáma csökkent az új üzemmérnök BProf képzés miatt, ezért emelkedett meg drasztikusan a ponthatár
Tavaly 716 embert vettek fel, idén pedig csak 587-et
12/13 anonim válasza:
Kedves 9-10: tegnap csak gyorsan válaszoltam, azért nem fejtettem ki. Most már kijöttek a számok, 133 helyet nem töltöttek fel. Azt hiszem most már biztosan mondhatjuk hogy valóban a villanykar húzott magasabb ponthatárt. Bocsánatot kérek, ha túl arrogáns lett a válaszom, csak a 0%os eredményem kicsit bosszantott.
13/13 anonim válasza:
Lassan egy éves kérdés, de megerősíteném a felettem válaszolót. Én oda járok, az egyik tanárom mondta, hogy szándékosan szokták (2018 előtt is) mindig feljebb meghúzni a ponthatárt. Nyilván nem 20 ponttal, ebben a Bprof miatti létszámcsökkentésnek nagyobb szerepe volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!