Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A diplomában benne van a...

A diplomában benne van a jegy? A szakdogáé is?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap államvizsgáztam.Két jegyet kaptunk.Együtt volt az államv+a szakdoga védés.Mindkét jegy belekerül konkrétan a diplomába,vagy olyasmi lesz mint a nyelvviszga?

Ott nekem a keményfedeles részben(magában a nyelvvizsgában nincs jegy,a százalékok egy külön lapon mellékletként vannak..:D

Szóval mi kerül a diplomába?Mindkét jegy,csak az egyik vagy egyik se?:d

2010. jún. 19. 08:10
 1/7 A kérdező kommentje:
*nyelvvizsga
2010. jún. 19. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A diplomába minősítés kerül, a jegyed az indexben van.
2010. jún. 19. 08:13
 3/7 A kérdező kommentje:
tehát az kerül bele pl.h.jeles vagy jó?
2010. jún. 19. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok:-)

Másodszor: a diploma minősítése a jegyek átlaga: szigorlatok, szakdolgozat, államvizsga.

szóval csak annyi, hogy jeles, jó, közepes. Remélem ezek közül valamelyik. Egyébként innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy milyen minősítésű a diplomád,az a lényeg. hogy van, vagy nincs.

2010. jún. 19. 08:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gratulációt+választ is:d

nekem 5 lett a szakdoga is meg az államizsga is:d

Bár szegény barátnőmnek abszolút irreális módon 3 lett:(

Annyira sajálom..Mindketten jelentkeztünk mesterképzésre és ő így elvesztette az esélyt:(

Amúgy azt is hallottam h.egyes munkahelyeken azért nézik a minősítést?Akkor ez nem igaz?

2010. jún. 19. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Olyankor nézik, ha pl. 10-en jelentkeznek 1 helyre, ugyanolyan diplomával, akkor valami alapján mérlegelni kell.

Egyébként meg, elcsodálkoztam a kérdéseden. 4 éve kaptam diplomát, tehát nem túl régen, én ezt az infót, hogy miből áll a minősítés, a csoporttársaimtól, a tanáraimtól, a TO-stól meg a felsőbb évesektől tudtam meg, beszélgetés útján...

2010. jún. 21. 09:47
 7/7 A kérdező kommentje:

sajna nálunk a tájékoztatás minden téren kb.egyenlő a nullával:s

Ha egy hivatalos ügyben megkérdezzük pl.a TO-t,a HÖK-öt és és a HSZI-t(Hallgatói Szolgáltató Iroda)általában mind mást mond...:O

2010. jún. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!