A diplomában benne van a jegy? A szakdogáé is?
Szóval tegnap államvizsgáztam.Két jegyet kaptunk.Együtt volt az államv+a szakdoga védés.Mindkét jegy belekerül konkrétan a diplomába,vagy olyasmi lesz mint a nyelvviszga?
Ott nekem a keményfedeles részben(magában a nyelvvizsgában nincs jegy,a százalékok egy külön lapon mellékletként vannak..:D
Szóval mi kerül a diplomába?Mindkét jegy,csak az egyik vagy egyik se?:d
Először is gratulálok:-)
Másodszor: a diploma minősítése a jegyek átlaga: szigorlatok, szakdolgozat, államvizsga.
szóval csak annyi, hogy jeles, jó, közepes. Remélem ezek közül valamelyik. Egyébként innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy milyen minősítésű a diplomád,az a lényeg. hogy van, vagy nincs.
Köszi a gratulációt+választ is:d
nekem 5 lett a szakdoga is meg az államizsga is:d
Bár szegény barátnőmnek abszolút irreális módon 3 lett:(
Annyira sajálom..Mindketten jelentkeztünk mesterképzésre és ő így elvesztette az esélyt:(
Amúgy azt is hallottam h.egyes munkahelyeken azért nézik a minősítést?Akkor ez nem igaz?
Olyankor nézik, ha pl. 10-en jelentkeznek 1 helyre, ugyanolyan diplomával, akkor valami alapján mérlegelni kell.
Egyébként meg, elcsodálkoztam a kérdéseden. 4 éve kaptam diplomát, tehát nem túl régen, én ezt az infót, hogy miből áll a minősítés, a csoporttársaimtól, a tanáraimtól, a TO-stól meg a felsőbb évesektől tudtam meg, beszélgetés útján...
sajna nálunk a tájékoztatás minden téren kb.egyenlő a nullával:s
Ha egy hivatalos ügyben megkérdezzük pl.a TO-t,a HÖK-öt és és a HSZI-t(Hallgatói Szolgáltató Iroda)általában mind mást mond...:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!