Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Összes tételt megtanultad...

Összes tételt megtanultad szóbelire?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Irodalomból (kedvencem) 18-at tudok, a Bánk bán-t és Az aranyemberről fogalmam nincs... Azt hiszem, hogy csak megtanulom, mindenkitől ezt hallom, hogy azt húzta, amit nem tudott... :/
2010. jún. 18. 22:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is a Bánk-bánt húztam és mivel nem tudtam pót tételt kellett húznom! xD
2010. jún. 18. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát igen a Bánk bán köztudottan egy szar :s
2010. jún. 18. 23:55
 14/19 anonim ***** válasza:
nah... akkor megtanulom a bánk bánt xDDD de olyan gáááááááááááz
2010. jún. 18. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
legalább gertrudisz meghal a végén...dehát sovány vigasz :D
2010. jún. 18. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Jessssz... nálunk nincs Bánk bán! :D Valahol már írtam az elején, hogy ma még tanulok... őőő 10 tételt sikerült átnézem, szóval elég szűkösen állok idővel... de majd holnap nem múlatom itt az időt azt hiszem! :D
2010. jún. 19. 01:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem.magyarból,nyelvtanból,töriből,bioszból,és németből egyetlen egyet hagytam ki ami a legnehezebb volt,csak annyi h átolvastam őket....erre pont azt húztam...azthittem ideggörcsöt kapok!!!!
2010. jún. 19. 09:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem 170 tétel van összesen (irodalom, nyelvtan, német, töri, biosz) úgyhogy mindből kimarad pár, már előre félek... :S
2010. jún. 20. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát én egy hét alatt tanultam meg a 120 tételem... Azt hittem lehetetlen, az esélytelenek nyugalmával indultam, erre a legrosszabb is 90%os lett. ami a meglepő, hogyé ppen a magyar lett a legrosszabb pedig azt imádom, tudom. De sajnos kihuztam az egyetlen olyan tételt amit nem akartam, mert nem érdekelt: Biblia -.-
2010. jún. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!