Összes tételt megtanultad szóbelire?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 21:27
2/19 anonim válasza:
Szerdán megyek 8-ra, én kezdek, eddig a 150 tételemből kb. 40-et tudok vagy még annyit se, mert már elfelejtettem azt is. Bioszba, töribe, németbe még bele se néztem, totál csőd. :D
Remélem a 10%-ot megkapom. xD
Te?
3/19 A kérdező kommentje:
Hát én 1 hónapja kezdem el és megtanultam az összeset... kb 90 tétel (angol nélkül, mert arra nem voltak tételek vagy tudok beszélni vagy nem). A mi iskolánkban vannak alapvizsgák 10. 11. év végén és egyszer nagyon megszívtam... 15 tételből 14-et tudtam. Egyet képtelen voltam felfogni és hát beletrafáltam pont :S Most elhatároztam, hogy megtanulom őket, mert nem akarok megint úgy járni :D Jövőhét elején megyek szóbelizni, addig ismételgetem őket. Sok sikert minden jövendőbeli szóbelisnek! :)
2010. jún. 18. 21:36
5/19 A kérdező kommentje:
Wáóó :D Grat
2010. jún. 18. 21:45
6/19 anonim válasza:
Nekem hétfőn lesz, de még mindig van a 60-ból 35 tételem hátra :S A nyelvtant meg a törit már gyorsan lezavarom, szerintem jó részét még ma, de aztán még mindig ott a 20 magyar... azt nagyon nem bírom! :D Majd meglátjuk mi lesz!
7/19 A kérdező kommentje:
ááá.. :D én 20 után kikészültem... magyart hamar megtanultam, mert imádom :D De utána... kezdtem belefáradni a tanulásba. A végén meg már tök gyorsan ment, belelendültem eléggé :D Csak volt egy szakasz ahol nembírtam.. Este én már nem nagyon tudnék tanulni, de neked sok sikert :) Meg lesz :)
2010. jún. 18. 21:50
8/19 anonim válasza:
Nekem csütörtökön volt.
Töriből kb. 5 tételt tudtam, magyarból 1 kivételével az összeset. És mi lett? Töriből olyat húztam amit a legjobban tudtam, magyarból meg pont azt az egyet:D
9/19 A kérdező kommentje:
Mákos :P
2010. jún. 18. 22:00
10/19 anonim válasza:
Kedvező/összes szerint
3/40, vagyis 7,5% -om volt, hogy rosszat húzok. :D
De nem húztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!