Milyen jogositvány kell kamion vezetéshez és annak megszerzése kb mennyibe kerül összesen?
Figyelt kérdés
B jogsija 25 éve megvan.2018. júl. 16. 10:52
1/5 anonim válasza:
"C" kategória meghatározása:
Autóbusz és trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.
Ahogy olvasgattam, kb. min. 200.000,-
Csak egy példa a netről:
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem olcsó. A párom közel 1 millióra tippel, de én ahol néztem neten kb 400 ezerbe lenne...
2018. júl. 16. 17:42
3/5 anonim válasza:
Nekem mindennel együtt 650.000 ft-ba kerult...
Minden elsore sikerult, mindent elsore csinaltam meg.
4/5 anonim válasza:
Ezek kellenek: C + CE jogosítvány, GKI, PÁV 2 vagy 3. Nekem kb fél évig tartott az egész és 600-700 ezer forintba.
5/5 anonim válasza:
C kb. 200k
E kb. 120k
GKI kb. 150k
102-es orvosi kb. 10k
PÁV kb. 10k
Tachográf kártya kb. 10k
500 ezerből elvileg meglehet, de ez függ attól, h BP vagy vidék és sikerül-e elsőre minden. Szerintem egy 580 az reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!