Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diploma eredményt valahogy...

Diploma eredményt valahogy lehet javítani?

Figyelt kérdés
A Diploma eredményemmel nem vagyok megelégedve van rá lehetőség hogy javítson az ember?

2018. júl. 16. 02:19
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem fogadod el a vizsga jegyet, mehetsz újra vizsgázni köv fél évben.
2018. júl. 16. 04:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a diploma dolgozatra gondolsz, akkor azt a konzulenssel lehet megdumálni :)

Amúgy megvédeni könnyebben meg lehet. Nekem 3as lett a diplomám és úgy védtem meg 5ösre, hogy megkaptam kritikának, hogy alul értékelt a 3asom.

2018. júl. 16. 04:19
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Ha már megkaptad a diplomajegyedet (és a diplomádat) akkor már nem lehet javítani, az úgy marad. De ne aggódj, a diplomádat csak a következők fogják látni:

- szüleid

- jövendőbel

2018. júl. 16. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

(folyt)

- jövendőbeli párjaid, ha megmutatod

- továbbtanulás esetén a TO

- munkahelyeiden a HR

Egyébként nincs már jelentősége, lépj túl rajta és nyarald ki magad! Koncentrálj a jövőre!

2018. júl. 16. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan. Semmit nem jelent az a jegy ott.
2018. júl. 16. 08:53
 6/7 Vodafonelive ***** válasza:
100%

Sajnos nem fogod tudni javítani, csak ha akkor ott államvizsgán megbuktatod magad.

Én is így jártam, majdnem megfosztva az MSc lehetőségétől, mert ahova mentem ott csak a diploma átlagodat nézték és nekem nagyon gyenge lett az államvizsgám. Plusz pontom nem volt, így örültem, hogy az 50 pont ami kellett a minimum követelményekhez az pont 50 lett és bekerültem. Kérdező, nálad is az MSc-re való bejutás a problémás?

2018. júl. 16. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen az MSC-re való bejutás a gond van olyan egyetem ahol 50 plusz pont a ponthatár de ami egyetem közelebb van ott 80-90 pont.
2018. júl. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!