Diploma eredményt valahogy lehet javítani?
Ha a diploma dolgozatra gondolsz, akkor azt a konzulenssel lehet megdumálni :)
Amúgy megvédeni könnyebben meg lehet. Nekem 3as lett a diplomám és úgy védtem meg 5ösre, hogy megkaptam kritikának, hogy alul értékelt a 3asom.
Ha már megkaptad a diplomajegyedet (és a diplomádat) akkor már nem lehet javítani, az úgy marad. De ne aggódj, a diplomádat csak a következők fogják látni:
- szüleid
- jövendőbel
(folyt)
- jövendőbeli párjaid, ha megmutatod
- továbbtanulás esetén a TO
- munkahelyeiden a HR
Egyébként nincs már jelentősége, lépj túl rajta és nyarald ki magad! Koncentrálj a jövőre!
Sajnos nem fogod tudni javítani, csak ha akkor ott államvizsgán megbuktatod magad.
Én is így jártam, majdnem megfosztva az MSc lehetőségétől, mert ahova mentem ott csak a diploma átlagodat nézték és nekem nagyon gyenge lett az államvizsgám. Plusz pontom nem volt, így örültem, hogy az 50 pont ami kellett a minimum követelményekhez az pont 50 lett és bekerültem. Kérdező, nálad is az MSc-re való bejutás a problémás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!