16 évesen mehetek dolgozni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok van okj eladó szakmám így mehetek dolgozni hogy nem töltöttem be a 18at?2018. júl. 15. 10:16
1/10 anonim válasza:
Persze diákmunkával persze, de gondolj bele pár év és aztán vagy 50 évig dolgozni fogsz, ha ajánlhatom élvezd a nyarad. (( Én megbántam, hogy fiatalon elkezdtem dolgozni))
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor iskola időben is mehetek ?
2018. júl. 15. 11:35
3/10 anonim válasza:
Persze ha van időd why not alapon, keress fel egy szövetkezetet.
4/10 anonim válasza:
Szülői engedéllyel mehetsz dolgozni 18 éves kor alatt. 16 éves kortól egész évben dolgozhatsz, de már 15 éves kortól is lehet dolgozni nyári szünetben.
5/10 anonim válasza:
15 évesen kell szülői engedély és csak nyáron dolgozhatsz, 16 évesen már nem kell engedély.
6/10 anonim válasza:
Már hogy a francba ne kéne ahhoz a gondviselő engedélye, hogy egy korlátozottan cselekvőképes személy munkaviszonyt létesítsen?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem járok suliba tanfolyamra mentem eladónak
2018. júl. 15. 20:51
9/10 A kérdező kommentje:
Miert?
2018. júl. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!