Mehetek hajóra dolgozni tériszonnyal?
Figyelt kérdés
Minden álmom ott helyt állni, most kezdek egy tanfolyamot. Azonban nem tudom, a tériszonyom zavaró lesz-e a hajón? Kb két éve alakult ki. Próbáltam legyőzni sok mindennel, a libegős élményemkor majdnem kiugrottam a magasból a félelemtől. Van itt valaki aki dolgozott hajón?2016. okt. 3. 09:17
1/3 anonim válasza:
Ha rosszul vagy az állandó imbolygástól akkor nem fogsz tudni hajón dolgozni. Egy ismerősömet felvették de 6 hónap után közölték vele, hogy ne erőltesse. Volt, hogy olyan rosszul volt, hogy a vendég mellett hányt.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyértelmű. Nem víziszonyom van, hanem félek a magasban. Ezek a hajók pedig nagyon magasak... ezért tettem fel a kérdésem :)
2016. okt. 3. 09:29
3/3 anonim válasza:
Kérd meg a kapitányt, hogy ne ugrasson magasra és kerülje a hullámokat. Úgy rendben lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!