Elrontottam volna az életem? Hogya n kezdjem ujra? (22N)
Tanácsaim:
- menj vissza egyetemre
- kezdj el sportolni és diétázni, add le a 20 kg-t
- szerezz új barátokat
Ennyi.. De ne érezd már úgy, hogy 22 évesen te elb.sztad az életed, mikor még el sem kezdődött.
Hjajj, az első amit kezelj, az a helyesírás. De komolyan. Ezt fájt végig olvasni (és nem a tartama miatt).
Siránkozni meg felesleges, az időpocsékolás legmagasabb szintje. Mindig van olyan, akinek még nálad is rosszabb, jobb ha ezt észben tartod.
22 éves vagyok én is, szóval simán átlátom a helyzetet. Én pl 21 évesen mentem egyetemre, 2 év munka után. Tudtam, hogy én nem vagyok odavaló, sokkal többre is vihetem. És lám, kiesett 2 év azokhoz képest, akik rögtön tudták, hogy merre mennek. Sok ismerősöm idén diplomázott, nekem is velük kellett volna. Néha én is úgy vagyok vele, hogy úristen, idén már 23 leszek és nem haladtam még semmit az életben. Aztán 5 perc múlva adok magamnak mélyen legbelül egy k&!&rva nagy pofont és haladok tovább.
Voltak nálam is sötét idők (nagyon sötétek), elmúltak. Mindenki átesik rajta. Tanulok, dolgozok, motiváció hiányában hónapokig edzek, aztán hónapokig nem. Nincsenek barátok körülöttem, már a neten is alig beszélek valakivel, mégis repkednek a napok, én pedig boldog vagyok. Ez csak felfogás és hozzáállás kérdése.
Mindig minden rajtad múlik. Másoktól kár boldogságot várni, az csak csalódáshoz vezet. Ha te boldog vagy, akkor a világ csak egy kis játszótéren heverő hullámvasút, amire végezetül rájössz majd, hogy nem volt kár jegyet váltani.
Nincs semmi sem veszve. Tapasztalatot nyertél, csak sajnos cserébe viszont éveket vesztettél az életedből.
A helyedben visszamennék az egyetemre. Ha nem is orvosira, akkor keresnék valami más szakot ami illik hozzád. Kezdhetsz akár egy 3 éves BSc képzést is abból ami még érdekel, így hamarabb össze tudod majd kapni magad és rendbe tenni az életed. De ha az orvosit magad miatt csináltad és nem csak a család kedve miatt, akkor azt sem késő folytatni. Ha minden jól menne, 27 évesen meg is lenne az orvosid, ami egyáltalán nem késő még, sőt.
Bár rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!