Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha olyan van beírva első...

Ha olyan van beírva első helyre, ahova nem szeretnék menni, akkor egy évet várni kell, amíg újra lesz jelentkezés az egyetemekre?

Figyelt kérdés

2018. júl. 12. 15:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8.Nem arról van szó, hogy amikor beírtam, akkor nem akartam oda járni, hanem amikor otthagytam első helyen, akkor azt éreztem, hogy ezt megbántam. Nem érzem azt, hogy örülök neki. Nem várom, hogy felvegyenek oda...

Két olyan egyetem volt, ahova szerettem volna, mindkettőt beírtam (két eltérő, de mégis hasonló szak). Azt gondolom, hogy ha tényleg oda szerettem volna járni, akkor most örülnöm kellene, hogy megvan. De nincs így, csak megbánást érzek.

2018. júl. 13. 14:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Itt nem hiszem, hogy indul keresztféléves képzés. 99,99%
2018. júl. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!