Programtervező informatikust el tudnám végezni?
Matekból nem vagyok jó,informatikából viszont igen.Ha tanulom rendesen a matekot,jövőre jelentkezhetek?
És ha sikerül,feltétlenül kell 8gb ramos laptop?
Attól függ, azt nem írtad, hogy csak lustaság miatt vagy rossz belőle, vagy egyébként is nehezebben tanulod? Utóbbi esetben lehet hogy sokat szenvednél vele egyetemen.
A 8gb ram szerintem szükséges, ha nagyon muszáj el lehet boldogulni 4gb-al is, de elképzelhető, hogy lassú lesz.
Informatikából emelt érettségire készülök kilencedik óta.
Köszönöm.Akkor nekiállok rendesen a mateknak.
Az az emelt érettségi egy vicc. Programozás része ami talán ad egy kis képet arról, hogy milyen készségek szükségesek ehhez a szakterülethez. De az csak 45 pont. A többi meg irodai programok használata, aminek igazából semmi köze az informatika egyetem követelményeihez.
Matek középsuliban inkább irányadó, infó csak arra jó hogy sokan az exceltől informatikusnak érezzék magukat, aztán első éven kibukjanak.
Persze, HyGuys. Erre a szakra csak az menjen, akinek minden tudása megvan a szakmához, az egyetem csak arra jó, hogy évekig melengesse ott a seggét, amíg a már meglévő tudásáról papírt nem kap.
És orvosira se jelentkezzen ám senki, aki első héten nem tud végigvinni egy szívműtétet, mert nincs meg a tudása és úgyis kibukik.
Na. Komolyra fordítva a szót. Ezeket az iskola nevű intézményeket arra találták ki, hogy megfelelő tudással lássák el tanulóikat a vágyott szakma végzéshez. Ha mindenki eleve úgy születne, hogy keni-vágja a jövőbeni szakmáját, nem lenne rájuk szükség.
Én anno még emeltet sem csináltam, csak két jó közepet, mégis jó eredményekkel végeztem el a szakot és azóta már a szakmámban dolgozom.
Ha már az orvosit hoztam fel másik példának, a nővérem vagy tíz éve még elájult az első bonctermi gyakorlatán. Most patológián dolgozik, később pedig patológus lesz.
Nem értem miért jó mások kedvét elvenni valamitől, amit csinálni szeretnének. Ha odateszi magát, akkor meglesz.
Hajrá kérdező, nem kell a negatív kommentekre hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!