Most érettségizem. Elsősorban programtervező informatikus szakra jelentkezem, de gondolkodom, hogy másodiknak megjelölöm a gazdaság informatikust is. Jó választás lenne?
A programtervezőt gondold meg jól, gyilkos a matek. Ha programozó akarsz lenni, inkább mérnök informatikusnak menj. A nehézségi sorrend pedig egyértelműen:
1. Progtervező
2. Mérnök
3. Gazdasági
Ez szerintem el is árult mindent a gazdasági informatikus képzésről. Akkor már inkább a mérnök. Egyébként a gazdinfo sem túl könnyű.
Nagyon köszönöm a válaszodat!A matektól én is tartok, de az a baj,hogy a mérnök informatikusnál meg a szaktantárgyak amik veszélyesek lehetnek számomra a gimi után.Meg háttulajdonképpen a programozás érdekelne igazán.
Azért gondolkodtam a gazdasági informatikuson mert ott inkább a matek és az infó dominál mint a proginfónál.
legyél szerencsés, mi 2009-ben kezdtünk kb. 400-an... ha végeznek összesen 30-40-en sokat mondok...(elte.prog.inf)
rengetegen elmentek közben innen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!