Ha júl 11 a hiánypótlási határidő akkor azon a napon még lehet feltölteni dolgokat/sorrendet módosítani?
Figyelt kérdés
Még mindig 0 pontomv an az érettségi miatt és ha nem hitelesítik holnap akkor buktam az egészet?2018. júl. 9. 20:49
1/4 anonim válasza:
Hogyhogy még 0 pontod van?
11.e Éjfél a feltöltési határidő. Nem kell addig feldolgozzák a dokumentumaidat. A lényeg,hogy addig töltsd fel őket a honlapra,és kész.:)
2/4 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy lazán elutasíthatják a középiskolai bizonyítványt amennyiben nem megfelelőnek ítélik, pl. homályosnak. Ha 11.e után dolgozzál fel már nem lehet javítani, igaz?
3/4 A kérdező kommentje:
úgy van 0 pontom h az iskolám bszik hitelesíteni az érettségim
2018. júl. 9. 21:35
4/4 anonim válasza:
Mit kell "hitelesíteni" az
érettségin ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!