Ha megbukok potvizsgán újra kell járnom a 12. et?
Figyelt kérdés
12.ev végén megbuktam matekbol . A többi tantárgyból le érettségiztem.
És ha matekbol megbukok , akkor mi a helyzet olyankor? Csak matekbol kell újra járnom a 12.et , vagy az összes tantárgyból ? Hogy van ez?
2018. júl. 9. 02:36
1/6 anonim válasza:
Ha pótvizsgán átmész, akkor matekból ősszel érettségizhetsz. Ha nem mész át, akkor minden tárgyat újra meg kell csinálnod, kivéve azt a 4-et, amiből leérettségiztél. Ebben az esetben májusban érettségizhetsz matekból, ha átmész belőle.
2/6 anonim válasza:
Elméletileg ha megbuksz a pótvizsgán akkor újra kell járnod a 12.osztályt minden tárgyból. Gyakorlatilag a tanárok ilyenkor átengednek mert nem nagyon akarják látni a képedet még egy évig ha már megvan szinte mindenből az érettségd. Az októberi érettségire tanuld meg a matekot!
3/6 anonim válasza:
De ha nem volt lezárt bizonyítványod, hogyan érettségizhettél???
Elvileg nem kezdhetted volna meg az érettségit.
4/6 anonim válasza:
De, 3-as, ilyen van. Átminősítik előrehozottnak.
5/6 anonim válasza:
De az előrehozott megszűnt, nem?
Úgy tudom, tavaly óta csak infóból és nyelvből lehet előrehozottat tenni.
Itt valami szabályt szegtek sztem.
6/6 anonim válasza:
Ez az egy kivétel, amikor más tárgyból is lehet előrehozottnak minősülő vizsgát tenni. Ellenőriztem a kormányrendeletben, mielőtt leírtam, mert nekem is gyanús volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!