Valaki eltudná mondani, hogy mi vár rám a matek pótvizsgán, ha megbukok?
Most vagyok 9.-es. Még sose buktam meg,de most eléggé úgy àllok és nem tudom,hogy ki tudom-e javítani..
Mennyit kell nyàron tanulnom,ha megbukok? Júniusba màr àlljak is neki? Vagy hogy?
Énis megbuktam 9.be meg 10.be is,írtó hülye vagyok matekból. Bemész reggel a sulidba,megkeresed az osztályfőnöködet vagy a matek tanárodat,és ő elfogja mondani melyik teremnél lesz a gyülekező a többi bukott diákkal... Névsort fognak olvasni majd megmondják melyik terembe menj. Adnak egy feladatlapot amit kikell tölteni,használhatsz függvényt. Mikor lejár az idő,beadod,megmondják mikor menj vissza(azthiszem már másnap mehetsz is) és megmondják,hogy átmentél-e vagy sem. Ha nem megkell várnod míg sorra kerülsz szóbelin. :) Sok sikert és maximálisan együttérzek veled!
19/L :)
Köszi szépen a segìtséget!!:)
Remélem àtmegyek.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!