Rendőrakadémia nehéz?
Figyelt kérdés
Milyen könnyű/nehéz elvégezni az iskolát? Mennyire kell tanulni?2018. júl. 8. 23:02
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy rendőrtiszti - ki hogy hívja.
2018. júl. 8. 23:03
2/5 anonim válasza:
Te se beszéltél még rendőrrel, ugye?
3/5 anonim válasza:
Azért kicsit már, mint abban az amerikai filmben...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem beszéltem.
A filmet pedig még kiskoromban láttam, nem emlékszek sokra. De ha olyan könnyű, mint ahogy ott van, akkor én is rendőr szeretnék lenni.
Komoly a kérdésem.
2018. júl. 9. 00:26
5/5 anonim válasza:
Hát a szakközepet jelenleg a leganalfabétább régi évfolyamtársaim is csinálják, szóval nem hiszem, hogy az atomfizika lenne. Az egyetem kicsit komolyabb már azért. Mindkettőnél kellő fizikai erőnlét szükséges. Az egyetemen kőkeményen megy az alkotmányjog stb, és később is jobb állást fogsz kapni vele, míg szakközéppel mehetsz kb az utcára járőrözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!