Levelező érettségi nagyon nehéz?
Felnőtt fejjel szerintem baromi könnyű.
Kis tiniként éltem ezt meg csak nehéznek.
De ez így van rendjén.
Azt elfelejtettem írni, hogy nincs családom, tehát gyereket nem kell nevelnem közben.
Köszi a választ.
Még el se kezdtem, de már most tele vagyok gyomor ideggel. Senki nem bátorít, mindenki azt mondja a környezetemben, hogy nagyon nehéz lesz.
Oké, egyes, csak kis tiniként semmi más dolgod nem volt. Míg felnőttként elvégzi a munkát, hazamegy, gyerekek, család, háztartás.
Kérdező, nyugi, ha van motivációd, menni fog :)
Szia!
Én idén végeztem levelezőn, nem olyan nehéz, mint ahogy azt nekem is beharangozták. Családom nekem sincs, viszont dolgoztam mellette. Így a délutánok tanulással teltek, de csak a vizsgák előtt és azért ott se kellett megszakadni. Ha szorgalmas vagy, meg tudod csinálni, de ez a nappalira is igaz. Nálunk is egy tök jó közösség jött létre, segítettünk a másiknak, fölraktunk, átküldtünk anyagokat, stb., a tanárok is megértőek voltak, tudnák, hogy itt sokaknak családjuk, munkájuk van, így sokszor alkalmazkodtak hozzánk. Mások is megcsinálták, olyanok is akiknek családjuk van és/vagy három műszakban dolgoznak (pl. ápolónők), ha nekik sikerült, akkor tényleg nem lehetetlen. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a lelkesedésedet, ők talán már megcsináltak egy levelezőt? Ha igen, láthatod, hogy nem lehetetlen, ha nem akkor meg honnan tudják miről beszélnek? Én csak biztatni tudlak, és sok sikert és kitartást kívánok! :) Az angol is menni fog, csak figyelj órán és nézz filmeket, sorozatokat feliratosan, ott is sok minden ragad rád és segíthet.
Köszönöm mindenkinek a bátorítást :)
Mindenképp szeretném elvégezni, és még tanulni utána egy okj képzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!